All Collections
Uku eesti keeles
Ülesanded
Kuidas jälgida ülesandeid?
Kuidas jälgida ülesandeid?

Hoia silma peal teiste kolleegide ülesannetel.

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Kui soovid kolleegide ülesannetega kursis olla, aga ei taha neid oma töölaual näha, siis märgi end ülesande jälgijaks.

Uue ülesande loomisel

Lisa uus ülesanne (vt kuidas ülesannet lisada siin). Vaikimisi lisatakse vaid sind ülesande kasutajaks. Vajuta kasutaja ikoonile ja lisa töötaja, kellele ülesannet soovid luua. Samas menüüs saad ennast ülesande küljest eemaldada. Märgi linnuke "Jälgi" kastikesse ja salvesta vajutades "Lisa" nupule.

Juba loodud ülesandel

Vali juba loodud ülesanne ning märgi linnuke "Jälgi" kastikesse. Muudatus salvestub automaatselt.

Kliendi tööplaanis

Vali peamenüüst "Kliendid" ning kliki kliendil, kelle ülesandeid soovid jälgida. Ava ülesanne ja märgi linnuke "Jälgi" kastikesse. Muudatus salvestub automaatselt.

"Jälgin" filter

Ülesandeid, millele oled end jälgijaks määranud, saad filtri abil välja sorteerida. Vajuta paremal asuvale filtri ikoonile ning vali "+" märgi all avanevast menüüst "Jälgin" filter.

Pärast "Jälgin" filtri aktiveerimist ilmuvad töölauale vaid jälgitavad ülesanded. Selleks, et neid lihtsam leida oleks on võimalik see filtrivaade salvestada. Loe, kuidas salvestada töölaua filtrivalikuid.

Kasulik nipp:

Ülesanne on suunatud mitmele inimesele. Kui üks neist teeb valiku "Võtan endale", siis muutuvad teised automaatselt jälgijateks.

Vali ülesanne, mida soovid endale võtta. Ava see ülesanne ning paremal pool hoia kursorit enda nimetähtede kohal. Vajuta "Võtan endale".

Did this answer your question?