Ettevõtte kontot saab kustutada ainult konto loonud kasutaja ehk omanik. Kustutamiseks liigu peamenüüs "Seaded" alla ja vali "Ettevõtte konto".

Kustutamisele mineva ettevõtte konto andmete juures tuleb seejärel vajutada nuppu "Muuda andmeid":

Konto muutmise vaates on nupp "Kustuta konto":

Pärast nupu vajutamist ilmub kinnitusaken, kus on enne kinnitamist vajalik ka valiku linnutamine:

Ettevõtte konto kustutamine on lõplik ning kustutatud ettevõtte konto taastamine pole võimalik.

Kas te leidsite oma vastuse?