Kuidas märkida lisatööd?

Erista lisatööna tehtud ülesanded

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Kui teed tööd rohkem kui plaanis oli, on võimalik see Ukus märkida lisatööna. Lisatööd saab näha ka raportis, et eristada kui palju ja milliste ülesannetega lisatööd on tehtud. Nii on võimalik tehtud töö eest küsida tõenduspõhiselt vastavat tasu.

NB! Lisatöö saab lisada ainult tervele ülesandele. Kui oled ühe ülesandega üle aja läinud, märgi lisatöö osa uue ülesandena.

Ühekaupa märkimine

Ava töölaual ülesanne, mida soovid lisatööna arvestada. Vajuta "+" ikoonile. See ülesanne on nüüd märgitud lisatööks.

Hulgi märkimine

Vajuta kahe linnukesega ikooni töölaual.

Vali need ülesanded, mida soovid lisatööks märkida ning vajuta üleval paremal olevat "+" ikooni.

Kliendi tööplaanis lisatöö märkimine

Kui sinu kliendi tööplaanis on ülesanne, mida teed talle lisatasu eest, siis on mõistlik see märkida lisatööna juba plaanis. Nii ei pea töötaja igakord seda manuaalselt tegema.

Selleks ava peamenüü ja vali sealt "Kliendid". Vali klient, kelle ülesandeid soovid lisatööna märkida ning vajuta kliendi nimele.

Kliendi profiilil vali ülemisest menüüst "Plaan" ja sealt ülesanne, mida lisatööks märkida soovid. Lilla päis ülesandel tähendab, et tegu on korduvülesandega.

Lisatööna märkimiseks vajuta paremal ülemises servas "+" ikoonile, sarnaselt nagu töölaual ülesande lisatööna märkimisel. Veendu, et salvestad korduvülesande.

Mallis ülesande lisatööks märkimine

Vali peamenüüst "App Store" ning kliki "Ülesanded" kastile.

Vali ülemisest menüüst "Mallid" ning kliki mallil, kuhu soovid lisatööd luua või olemasolevat ülesannet lisatööks muuta.

Vali ülesanne, mida soovid lisatööks muuta või sisesta uus ülesanne ning märgi see lisatööna. Veendu, et salvestad muudatuse.

Lisatööd saab näha nii töölaua vaates kui raportis filtrite abil.

Lisatöö töölaual

Vajuta paremal ülemises nurgas filtri ikoonile.

Kliki "+" ikoonile lehtri ikooni kohal ning vali "Lisatöö". Nüüd ilmuvad sinu töölauale vaid lisatööks märgitud ülesanded.

Lisatöö raportis

Raportis saab lisatööd näha samamoodi nagu töölaual. Kliki "+" ikoonile ning vali lisatöö filter. Nüüd ilmub raportisse lisatööna märgitud ülesannetele kulunud aeg.

NB! Lisatöö on märgitud kollasena.

Did this answer your question?