Ole teadlik, et õigetel kasutajatel on ligipääs õigetele klientidele ning ettevõttesisestele tegevustele. Selleks määra uue kasutaja lisamisel tema ettevõttesisene kasutajaroll.

Kasutaja õigused ettevõttes

Nii uue kasutaja lisamisel kui ka hiljem saad määrata, milline on tema roll.

Loe lähemalt, mida erinevad rollid Ukus võimaldavad.


Omanik - ettevõtte konto loonud kasutaja. 

  • saab kustutada kliente ning ettevõtte kontot 
  • saab kutsuda uusi kasutajaid
  • saab muuta kasutaja rolli
  • saab deaktiveerida kasutajaid
  • saab muuta ettevõtte konto paketi kasutajate arvu 
  • saab määrata, kas ajaprognoosi ja checklisti täitmine on kohustlikud
  • saab lisada uusi ettevõtte malle
  • saab kustutada ja muuta teiste kasutajate poolt ülesandele jooksutatud aega

Peakasutaja - on lisatud kõikide ettevõtte klientide profiilile

  • ei saa kustutada kliente ega ettevõtte kontot
  • saab kutsuda uusi kasutajaid
  • saab muuta kasutaja rolli
  • saab deaktiveerida kasutajaid 
  • saab muuta ettevõtte konto paketi kasutajate arvu
  • saab määrata, kas ajaprognoosi ja checklisti täitmine on kohustlikud
  • saab lisada uusi ettevõtte malle
  • saab kustutada ja muuta teiste kasutajate poolt ülesandele jooksutatud aega

Kasutaja - näeb kliente, kelle profiilile ta kasutajaks on lisatud

  • ei saa kutsuda uusi kasutajaid
  • saab deaktiveerida klienti 
  • saab lisada uusi kliente
  • ei saa lisada uusi malle 
  • ei saa kustutada ega muuta teiste kasutajate poolt ülesandele jooksutatud aega

NB! Muutes peakasutaja tavakasutajaks, tuleb talle uuesti määrata, millistele klientidele tal õigused on.

Mitteaktiivne - kasutaja, kes on ettevõtte konto küljest eemaldatud. 

  • kasutaja ligipääs ettevõtte kontole eemaldatakse 
  • tema tehtud tööd jäävad raportisse alles

Kasutaja õigused kliendi all

Lisaks ettevõtte põhistele õigustele, saab tavakasutajale määrata õigused ka kliendipõhiselt. Kliendi all saad valida, kas tavakasutaja on


Peakasutaja - on lubatud kõik kliendiga seotud tegevused

Kasutaja - ei ole lubatud muuta kliendi plaani, infot ega muuta/kustutada märkmeid. Ettevõtte põhiselt peakasutaja õigusega kasutajal õigusi kliendi all vähendada ei saa

Did this answer your question?