Kui Sa kliendile enam tööd ei tee ning samuti pole vajalik kuvada tehtud töid raportis, siis kustuta ta nimekirjast.

Selleks liigu peamenüüs "Kliendid" valikusse ning mine soovitud kliendi profiilile. 

  • Kliki kolme punkti menüüst "Muuda":
  • Liigu kliendi andmetes seadete alla ning vajuta "Kustuta klient".
  • Järgmiseks küsib süsteem Sinult üle "Kas oled kindel, et soovid kliendi kustutada?". Kustutamiseks on vajalik linnutada "Kustuta ka kliendi ajalugu".
  • Kinnita kliendi kustutamine. 

Ettevõtte kliente saab kustutada ainult konto omanik. Peakasutaja ning kasutaja saavad kliente deaktiveerida. 

Pea meeles, et kliendi kustutamisel kaob ka tehtud tööde ajalugu. 

Did this answer your question?