All Collections
Uku eesti keeles
Ülesanded
Kuidas lükata ülesandeid edasi?
Kuidas lükata ülesandeid edasi?

Muuda ülesande tähtaega.

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Ülesande loomisel seadistatud algus- või lõppaeg ei pruugi alati reaalsusele vastata. Selleks, et töölaud puhtana hoida on hea ülesanded edasi lükata. Seda on võimalik teha kahel erineval meetodil.

Kalendri vaates

Vali peamenüüst "Kalender". Kalendrivaates näed ülesandeid alustamise kuupäeva järgi. Selleks, et ülesannet edasi lükata lohista see päevale, mil ülesandega jätkata soovid. Punktiirjoonega kast näitab, kuhu ülesanne liigub.

Ülesande vaates

Ava ülesanne, mida edasi lükata soovid. Vali kahe hiireklikiga kalendrist uus ülesande algus- ja lõppaeg. Salvesta muutus.

Hulgitoiminguna

Kliki töölaual ülesannete kohal vasakus ääres kahe noolekesega ikooni. Seejärel vali ülesanded, mida soovid edasi lükata, tehes nende ette linnuke. Kui ülesanded on valitud, vajuta paremal päises olevale kalendri ikoonile. Avaneb rippmenüü, kus saad valida endale sobivaima aja. Vali sobiv kuupäev ja salvesta muudatus.

Nipp: Kui tuleb ette, et pead tihti mõne ülesande tähtaega muutma, on mõistlik seda teha juba kliendiplaanis või mallis. Loe lähemalt, kuidas muuta kliendi tööplaani ja ülesannete malli.

Did this answer your question?