Skip to main content
Aprill 2024

Tutvu uue rakendusega - projektijuhtimine!

Maria Müürsepp avatar
Written by Maria Müürsepp
Updated over a week ago

Uus

Täiesti uus rakendus – projektijuhtimine!

Eralda lisateenused ja ühekordsed projektid igakuistest raamatupidamisteenustest. Koosta enda ettevõtte projekti mallid või kasuta Uku malle, et lisada kliendi või töötaja liitumine kui projekt. Suuna ülesanded kasutajale, grupile või kasutajarollile juba ettevõtte mallis. Määra ülesanne sõltuvaks projekti algusest, mitte kindlale kuupäevale.

  • Liikmed – Uus võimalus töötajaid lisada – seadistamisel kasutaja. Töötaja, kelle saad Ukusse sisestada ning seadistada ilma, et tal oleks Ukusse koheselt ligipääs. Antud kasutaja eest hakkad tasuma pärast kutse välja saatmist. Suuna töötajale kliente ning ülesandeid, seadista Flextime kokkulepe ja puhkused. Kui kõik on valmis ja seadistatud, saada välja kutse ning töötajast saab ettevõtte aktiivne Uku kasutaja.

  • Arveldamine – Lisasime mitmed populaarsed valuutad, mida saab valida kliendi arveldamise seadetes. Andke julgelt märku kui midagi on veel puudu.

Täiustused

  • Google kaudu sisse logimine – Google sisselogimine ja konto loomine toimivad taas. Seoses muudatustega Google APIs, mis takistasid Uku kasutamist, tegime täiendused enda süsteemis.

  • Arveldamine – Tegime arve vaate informatiivsemaks, andes ülevaate, millal ja kuhu arve eksporditi, saadeti kliendile, tasuti või annuleeriti.

Did this answer your question?