All Collections
Uku eesti keeles
E-kirjad
Kuidas kliendile Ukust e-kirja saata?
Kuidas kliendile Ukust e-kirja saata?

Saada e-kirju välja otse Ukust.

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

E-kirjade saatmine Ukus toimub ülesandel.

Selleks, et kliendile ülesandest e-kirju saata, tuleb esmalt seadistada e-kirjade äpp.

Kui see on tehtud, saad e-kirja välja saata otse ülesandest. Ava soovitud ülesanne ja kliki ümbriku ikoonile, sealt avaneb kirja saatmise vaade.

Saatja aadressi saad valida rippmenüüst. Valik sõltub sellest, millised e-posti aadressid oled seadistanud. Kuvatakse just sellele kliendile lisatud meiliaadresse, ettevõtte avalikke aadresse, info@getuku.com ning valikut "Kliendi vaikimisi". Viimase valimisel asendatakse see automaatselt kliendi vaikimisi e-posti aadressiga. Selle saad määrata kliendikaardil, kui avad plokis "E-posti aadressid suhtlemiseks" meiliaadressi ja määrad selle vaikeaadressiks.

Saaja meiliaadressi võid sisestada ise või valida kliendi kontaktide ja rollide seast. Kui valid rolli, saadetakse kiri meiliaadressile, mis on lisatud kliendi kontaktile, kes on selles rollis.

Teema väljale saab tükkida vaba teksti.

Kirja sisu ja saatmist on lihtne automatiseerida viie kirja all asuva ikooniga:

  1. Lisa mall - Hoia aega kokku ja kasuta eelnevalt salvestatud malle, selle asemel, et kiri algusest lõpuni ise kirjutada. Dokumendi ikoonile klõpsates avaneb mallide loetelu. Kui neist ühe valid, asendatakse kirja teema ja sisu malli omaga. Kui soovid kirja siiski muuta, klõpsa all paremas nurgas olevale lingile "Muuda e-kirja". Kirja muutmine malli ei muuda.

  2. Lisa automatiseerimine - Korduvülesannetele on hea lisada automaatselt saadetavad kirjad. Automatiseerimisel saad valida, kas kirja saatmine sõltub selle ülesande alguskuupäevast, tähtajast või lõpetatuks märkimisest. Samuti saad määrata, kas kiri saadetakse kohe või 1-3 päeva enne või pärast määratud aega. Kiri saadetakse välja määratud kuupäeval kell 8 hommikul saatja ajatsooni järgi. Kui kiri peaks välja saadetama samal päeval, kui kirja lisad, saadetakse see kohe, aga mitte hiljem kui kell 23.00.

  3. Lisa muutuja - Kui lisad muutuja, asendatakse see automaatselt vastava väärtusega. Nii ei pea näiteks ise meeles pidama, mis kliendi kontakti nimi on, Uku teeb seda sinu eest.

  4. Vorminda tekst - Valikus on lihtsamad teksti vormindamise tööriistad: rasvane kiri, kursiiv, allajoonimine, loetelud, joondamine.

  5. Lisa manus - Kirjale saab lisada ka manuse.

  6. Saada - vajuta nupule "Saada" või "Lisa automatiseerimine" kui oled määranud automatiseerimise.

Did this answer your question?