Kuidas kasutada teemasid?

Teemad aitavad ülesandeid grupeerida, filtreerida ja lihtsamini leida.

Triin Rast avatar
Written by Triin Rast
Updated over a week ago

Ülesandele lisatud teema aitab kategoriseerida mis tüüpi tööga on tegemist. Teemad on kontopõhised ehk töökollektiivid saavad kasutada ühiseid teemasid. Isikliku konto all võivad olla aga hoopis teised valikud.

Kui lisad uue raamatupidamisega seotud ettevõtte, saad valida juba loodud teemade seast. Soovitame need vastavalt oma büroo vajadustele kohandada. Seadetes on võimalus ka teemasid lisada, muuta ja kustutada. Vajadusel saavad Omanik ja Admin kasutajad Seadetes keelata tavakasutajatel uute teemade lisamise. Loe lähemalt ülesannete seadistuste kohta.

Kuidas lisada teemat?

  1. Vali peamenüüst "Seaded" ning kliki "Ülesanded" äpil

  2. Avaneb teemade vaade. Teema lisamiseks vajuta ikoonil "+ LISA". Teema muutmiseks või kustutamiseks kliki rea lõpus oleval pliiatsi ikoonil.

Teemade arvul piirangut ei ole. Ülesandele saab lisada vaid ühe teema. Kui teema on mõne ülesande küljes, ei saa seda enam kustutada. Sellisel juhul on võimalik teemat arhiveerida. Teemade arhiveerimise kohta saad lugeda siit.

Kliendi seadete all on võimalik määrata, et selle kliendi puhul on teemade kasutamine kohustuslik. See aitab edukalt vältida teemade lisamise unustamist.


Teemade kasutusvõimalused

  • Töölaual - Teemade järgi saad töölaual ülesandeid filtreerida ja grupeerida. Grupeerimisel koondatakse kokku sama algusajaga ja teemaga ülesanded. Näiteks: Samal päeval tuleb teha 30 firma TSD-d. Grupeerimisel koondatakse need töölaual mugavalt kokku.

  • Raportis - Saad ülesandeid ja nendele kulutatud aega teemade järgi filtreerida ja vaadata. Rohkemate võimaluste kohta raportis saad lugeda siit.

  • Arveldamises - Toodet luues saad lisada teemad, mida arveldatakse. Nii saab määrata, mis teemade aeg kajastub või ei kajastu arvel. Kui tootele ei ole teema määratud, arveldatakse automaatselt kõik teemad.
    Rohkemate võimaluste kohta arveldamises saad lugeda siit.

Kui mõni kasutuses olnud teema ei ole enam asjakohane siis saab selle arhiveerida.
Loe teemade kustutamise ja arhiveerimise kohta siin.

Did this answer your question?