All Collections
Uku eesti keeles
Ukuga alustamiseks
Ukuga alustamine - spetsialistile
Ukuga alustamine - spetsialistile

Oma ülevaadet enda töödest ning mõõda tööle kuluvat aega!

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Meil on hea meel, et Sa oled liitunud Ukuga ning soovime Sind aidata, et Sinu tööd oleksid tehtud õigeaegselt ja tööpäevades valitseks kord. 

Uku aitab Sul saada parema ülevaate Sulle suunatud töödest ning mõõta tööle kuluvat aega. Unusta kuhjuvad e-mailid, kaotatud märkmepaberid ja Excelis orienteerumine! Alusta Uku kasutamisega, järgides allolevaid samme.

Kui Sa ei ole veel Ukuga liitunud, siis konto loomine võtab ainult minuti.

1. Lisa kliendid

Olenevalt klientide arvust on neid võimalik lisada nii üksikult kui ka CSV importi kasutades suurema kliendibaasi korral. Soovitame koheselt lisada klientidele registrikoodid.

Kliendiprofiili all saad lisada vajalikud märkmed ning dokumendid - nii on kõik kliendiga seotud informatsioon ühes kohas ning ka teistele kliendiga seotud töötajatele nähtav.

2. Loo kliendi korduvülesannete plaan

Pärast kliendi lisamist koosta järgmise sammuna tööülesannete plaan, mis annab ülevaate töödest, mida kliendi jaoks on vaja teha. Sinu elu lihtsustamiseks on Ukus 4 raamatupidajate väljatöötatud ülesannete malli, mida saad aluseks võtta. 

Enne ülesannete plaani kinnitamist vaata iga ülesanne eraldi läbi, et ülesande checklist ning töö algus ja tähtaeg oleksid sobilikud.

Ära muretse, kõike on võimalik hiljem muuta!

3. Halda oma ülesandeid töölaual

Uku on Sinu tark abiline, luues töölauale kliendi tööplaanist selleks päevaks planeeritud ülesanded. Töölaualt leiad ka ühekordsed ülesanded. 

Uku tuletab meelde, kui ülesande täitmine on hilinenud. Kui Sa ei jõua plaanitud ülesandega täna tegeleda, siis on mugav ülesanne edasi lükata päevale, mil jõuad sellega tegeleda. Nii haldad oma ülesandeid efektiivselt ja omad kontrolli tööde üle. 

Uku töölaua kalendris näed nädalavaadet ülesannetest koos maksutähtaegadega ja muu olulise infoga, mis on Sinu tööks oluline. 

4. Mõõda tööaega

Mõõda tööle kuluvat aega ning unusta hilisem tööaja raporteerimine, kõik vajalik info salvestub Ukus. Iga ülesande all saad mõõta mugavalt tööaega, kasutades stopperit või sisestades aega käsitsi. Tagantjärgi aja sisestamine ning hilisem korrigeerimine on tehtud Sinu jaoks väga lihtsaks. Täpse ülevaate sisestatud ajakirjetest saad raportist. 


Õnnitlused! Oled läbinud esimesed sammud, et, alustada Uku kasutamisega. Nüüd saad lisada enda kliendid, hakata täitma ülesandeid ning mõõtma neile kuluvat aega.


Oleme Sinu jaoks alati olemas. Leia lisainformatsiooni meie abikeskusest ning veebiseminaridest. Küsimuste korral võta meiega julgelt ühendust vestlusakna kaudu! 

  • Abikeskus - Oled juba siin! Loe ja saa rohkem teada huvipakkuva teema kohta ning me õpetame, kuidas võtta Ukust maksimum.

  • Blogi - Vaata erinevaid veebiseminare ja loe teisi artikleid, et saada teada veel paremini, kuidas Ukut kasutada.

  • Küsi küsimusi - Oleme Sinu jaoks olemas vestlusaknas!

Did this answer your question?