Demo konto võimalused

Proovi Ukut enne päriselt töö tegema hakkamist

Rain avatar
Written by Rain
Updated over a week ago

Selleks, et saaksid Ukuga lähemalt tutvuda, on sul võimalus proovida Uku poolt loodud demo kontot. Demo konto avaneb automaatselt kui lood uue kasutaja. Selleks ei ole vajalik makset sooritada.

Demo kontos on loodud kliendid ja neile määratud ülesanded. Sul on võimalus uurida pea kõiki Uku võimalusi.

Loodud ülesannete kirjelduses annab Uku sulle juhiseid ülesannete lisamise, ettevõtte konto loomise, klientide lisamise ja neile korduvate ülesannete loomise ning klientidele tööplaanide koostamise kohta. Kõige selle kohta saad samuti lugeda Uku abikeskusest.

Oluline: Kõik demo kontos loodud ülesanded, lisatud kliendid ja muud muudatused on olemas vaid demo versioonis ning kustuvad kui alustad päriselt Ukuga töö tegemist. Neid ei ole võimalik üle tuua.

Kui oled piisavalt katsetanud on aeg liikuda päriselt töö tegemise juurde. Selleks on lehekülje alumises vasakus nurgas nupp "Lõpeta demo". Sellele vajutades avaneb sinu isiklik Uku töölaud, kuhu saad hakata lisama kliente, ülesandeid, töötajaid ja muud põnevat.

Küsimuste tekkides soovitame vaadata esmalt abikeskust ja oleme alati valmis sinu küsimustele vastama vestlusaknas, mille leiad alt paremalt nurgast.

Kui oled juba Uku kasutaja ning oma kliendid sisestanud, on sul alati võimalus uuesti demo kontot proovida. Selleks vali peamenüüst "Profiil" ja kõige all on valik "Käivita demo". Kõik sinu lisatud andmed jäävad alles.

NB! Juba olemasolevas kontos demo käivitades ilmuvad sinna ka eelnevalt loodud ülesanded. Need on seotud päris klientidega ning nendele aega sisestades, lepinguid luues vms kandub edasi ka siis kui demo lõpetad. Selleks, et näha vaid demo konto ülesandeid on vajalik sisestada filter. Filtrid leiad lehtri ikoonile vajutades.

Kliki "+" ikoonile ning vali rippmenüüst "Konto" filter.

Kontodest on vajalik valida "Demo Eesti". Nii ilmuvad sinu töölauale vaid Demo kontoga seotud ülesanded ning ei ole ohtu, et sisestaksid kogemata andmeid päris klientide ülesannetele.

Did this answer your question?